http://www.roda71.nl/gallery/displayimage.php?pid=6244&fullsize=1
Van alles wat wil een foto op zijn blog zetten. Zoals gewoonlijk kost dat weer uren tobben.
Toch gaat van alles wat het proberen. Denkend aan," nooit geschoten is altijd mis".
Morgen, zaterdag 19 mei, gaat van alles wat met het G-team van Roda 71 naar het handbaltoernooi bij Koedijk, te Koedijk.
Koedijk ligt net boven Alkmaar en omdat hij daar al vele malen is geweest denkt van alles wat dat hij dat gemakkelijk kan vinden. Dat moet ook wel want er is maar anderhalf uur tijd om daar te komen.
Van alles wat plant ook strak. Misschien komt hij daarom zo vaak te laat.
De andere G-teams zijn dat al gewend en beginnen gewoon.
Zo gebeurt het, dat als het G-team aankomt, de spelers de warming up tijdens het super snel omkleden doen. Met zweet op de kopjes staan ze daarna gelijk op het veld.
Gelukkig gooien de meeste verenigingen het programma om. De spelers van het G-team kunnen er immers niets aan doen. Van alles wat komt altijd te laat. Nee, niet op zijn werk maar als hij vrij is.
Jaren geleden toen van alles wat nog verkering had met Tine, heeft de moeder van Tine de vlag uit gehangen omdat hij een keer op tijd was. Waarschijnlijk omdat niet iedereen dat doet, als hij op tijd komt, is van alles wat, te laat blijven komen. Conclusie: het is eigenlijk niet de schuld van hem ,maar hij werd niet genoeg gestimuleerd.
Van alles wat praat en schrijft zich zelf overal uit.
Eindelijk heeft hij wat foto's van de mobiele telefoon op de computer kunnen zetten.
Onder ander wat foto's van de rauwe ham en de bacon. De gekookte ham heeft hij niet kunnen fotograferen.
De ham van 4 kilo was bijna op voordat hij zo ver was om er een foto van te maken. Dus te laat.
In de zelf gemaakte rookkast hangen de ham en de bacon, na het koud roken, te drogen.
Van alles wat heeft er een thermometer met hydrometer in de kast gehangen om te kunnen meten.
De luchtvochtigheid was niet goed en daarom heeft hij een teiltje met water onderin gezet.
De relatieve luchtvochtigheid is nu 72 % , daar moet de ham het dus meedoen.
Binnenkort gaan de hammen naar binnen om verder te rijpen. Dit gebeurt bij een temperatuur van 2 tot 4 *c.
Dat rijpen duurt 2 maanden. Kan ik zo lang wachten?
Van alles wat gaat naar nu naar bed, het is al laat.
Morgen moet hij vroeg op en hij wil niet te laat opstaan.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten